Skip to main content Skip to footer

Susanne Palsten Buchardt

Vice President, Novozymes

”Jeg har været så privilegeret at have haft følgeskab af Jette i mere end 10 år, som min coach og rådgiver og sikke en rejse, det har været og stadig er.

Jeg har undervejs skiftet job og rolle flere gange og hver gang har Jette været fænomenal til at hjælpe mig med dels at få skabt de optimale rammer og vilkår for mig, så jeg kan skabe mest mulig værdi i min rolle, dels været sparringspartner undervejs for at sikre at jeg holder fokus på de mål, jeg gerne vil opnå og den balance, jeg gerne vil have i mit liv.

Jette tager udgangspunkt i mig som person og skræddersyer sine råd og vejledning til mig og hun er ikke bleg for at komme med en kærlig opsang undervejs, hvis hun føler jeg kryber udenom.

På nuværende tidspunkt er det en kæmpe fordel at Jette kender mig så godt, kender mine reaktions- og tankemønstre og dermed kan hjælpe mig med meget konkret at holde fokus, sikre at jeg bliver brugt på den rigtige måde i mit arbejdsliv og generelt får skabt det liv, som jeg ønsker at leve.

Udover mit eget forløb, har jeg har også med stor tilfredshed brugt Jette ift. udviklings- og afklaringsforløb for ledere i mit eget team, som er blevet hjulpet godt videre på deres vej.

Så går du med følelsen af at være uforløst i dit arbejdsliv eller har brug for en sparringspartner på din vej, giver jeg hermed mine varmeste anbefaling af Jette”.

Susanne Palsten Buchardt, Vice President, Novozymes