Skip to main content Skip to footer

Mentorforløb

Afklar, hvilken forskel du vil gøre med dit arbejdsliv

Et inspirerende og værdiskabende forløb for dig, der ønsker at tage lederskabet i dit arbejdsliv, træde op på et højere niveau i de ting, du laver og give dit unikke bidrag.

 

 • Ønsker du at kende dit personlige formål i arbejdslivet og have hjerte, sjæl og mening i et job, der både giver og bruger din bedste energi? 

 • Savner du opgaver, der giver plads til det, du slet ikke kan lade være med, og som bare MÅ være en del af din arbejdsdag? 

 • Er du endt med bare at udføre de opgaver, der kommer ind - uden din vanlige arbejdsglæde og engagement? 

 • Er du færdig med at gå på kompromis med det, du vil bidrage med - og er du parat til at tage dig selv og det, du brænder for alvorligt? 

 • Vil du arbejde hen imod et meningsfuldt og formålsdrevent arbejdsliv, der virkelig betyder noget?

Mentorforløbet "Gør din forskel" er et intensivt, personligt forløb med en Afklaringssession og efterfølgende 5, 10 eller 15 følgeskabssessioner med tankevækkere, transformation og tilladelse All-In-One.  

Både i og mellem sessionerne har du tæt følgeskab af din mentor, der holder dig på sporet og giver dig en ubetalelig genvej ind til svaret på, hvad du brænder for. Du går vejen selv - men ikke alene.

”Jeg stod i skiftet fra ét direktørjob til et andet og ville gribe muligheden for at få kigget i min værktøjskasse og få afklaret, hvor jeg vil gøre en forskel og hvad jeg vil bruge mit arbejdsliv til, samt få hjælpen til at kunne fortælle andre, hvilke talenter og kompetencer, jeg har.

I sparringen med Jette Bülck er jeg blevet set, afklaret og trygt guidet til den vej, jeg gerne vil gå:

Jeg er nu på min rette hylde og et godt sted i mit liv, og jeg anbefaler Afklaringsforløbet og den efterfølgende sparring til andre.

For nu, binder jeg selv kun en meget blød sløjfe på mit samarbejde med Jette Bülck:

Jeg vender tilbage!”.

Jakob Billgren Friis, Økonomidirektør/CFO & Chief Friend Maker/CFM, Birger Christensen A/S.”

Arbejdsmæssigt får du

 • Fornyet klarhed, håb, inspiration og helt lavpraktiske handleplaner for, hvordan du udlever et arbejdsliv bygget på det, du brænder for 

 • Konkret afklaring af den professionelle, røde tråd i dine uddannelses- og erhvervsvalg, hvor du får omsat dine foretrukne kompetencer til et aktiv - oftest, hvor du allerede er 

 • Markant bedre evne til at kombinere dine kernekompetencer på nye måder og omsætte dem til unikke bidrag , der lader dig gøre en (endnu) større forskel for dem, du bidrager til

Personligt får du

 • En klarhed og bevidsthed om et dybere, meningsfuldt formål for dit eget arbejdsliv. Du ved, hvad der er dine talenter og bidrag til verden, og hvordan du omsætter din vision til handling 

 • En genvej rundt om de mentale blokeringer, der hver dag forhindrer dig i at se de unikke bidrag, du i virkeligheden kan byde ind med, og du får redskaber, der lader dig tænke og handle anderledes 

 • En adgang til din unikke kernekompetence, der lader dig træde fuldt og aldeles ind i det, du tror på. Med et fokus og en beslutsomhed, der gør dig til en proaktiv værdiskaber.

Mentorforløbet er specielt tilrettelagt for 35-55 årige, der vælger at tage lederskab i deres eget arbejdsliv, og som søger målrettet kompetenceafklaring og kompetenceudvikling.

Det kan også være en genvej for ledere og HR-chefer, som har en skattet medarbejder, der behøver følgeskab til at se sit arbejdsliv og mest værdifulde bidrag med helt nye øjne.

"Mit forløb har været en rejse, hvor jeg er blevet helt klar på, hvad der er mine talenter og mit bidrag til verden, og hvordan jeg omsætter min vision til handling.

Tænk, hvis alle mennesker var så privilligerede at have Jette Bülcks hjælp til at udfolde deres største passion og potentiale - til gavn for dem selv og samfundet. Sikken et boost af værdi på alle bundlinjer det kunne skabe"

Louise Koch, CSR- Direktør, Dell

Opbygning af forløbet

 • Forud for første møde fremsender du dit CV. Jeg gennemgår og analyserer dine ressourcedepoter og afdækker den professionelle, røde tråd i dit CV.   

 • Inden første møde modtager du en Specialdesignet Afklaringsguide - udarbejdet på baggrund af ressourcerne i dit CV. Dine svar udgør din forberedelse og starter din afklaring. Processen er hermed i fuld gang. 

 • Jeg gennemarbejder dine svar i den udfyldte Specialdesignede Afklaringsguide forud for vores første møde - din afklaringssession. 

 • En indledende, to timers Afklaringssession, hvor vi stiller skarpt på den røde tråd i dit arbejdsliv, og afdækker, hvad du personligt arbejder for. 

 • Du modtager gennemarbejdede sessionsnoter efter din indledende Afklaringssession. 

 • I forbindelse med dine efterfølgende sessioner får du en konkret handleplan med de tre, næste, naturlige skridt til at bringe dit bidrag i spil. 

 • Booker du et forløb på 10 eller 15 sessioner får du også VIP-adgang alle hverdage til updates og mailsparring efter behov mellem dine sessioner. Ligesom du får adgang til mit store netværk af ressourcepersoner, der kan være en genvej for dig.

Praktisk

Mentorforløbet består af en to timers Afklaringssession og 5, 10 eller 15 følgeskabsessioner af en times varighed + konkrete opgaver mellem sessionerne, som fastholder dit fokus og skaber fremdrift.

Den to timers Afklaringssession afholdes med personligt fremmøde og kan efter aftale foregå på din arbejdsplads (kørsel til Statens takst) eller i et mødelokale i Aarhus C. eller Frederiksberg C.

Herefter kan du frit afholde de efterfølgende sessioner som enkelt sessioner af en times varighed eller kombinere dem til to timers sessioner, der giver tid til at arbejde i dybden.

Opfølgende sessioner afholdes på telefon eller online.

Hver måned tilbydes de personlige Afklaringssessioner i både Aarhus og København. Kontakt mig på post@jettebulck.dk for næste sessionsmulighed.

Mentorforløbet er skabt til dig, der

 • Vil tage lederskab i dit eget arbejdsliv 

 • Vil gøre dit unikke bidrag vigtigt 

 • Vil bidrage med og til det, der betyder noget

Din investering

Afklaringssession + 5 sessioner Kr. 24.995,- plus moms

Afklaringssession + 10 sessioner Kr. 29.995,- plus moms

Afklaringssession + 15 sessioner Kr. 34.995,- plus moms

Beløbet indbetales ved booking og forud for udarbejdelse og fremsendelse af den Specialdesignede Afklaringsguide. 

Book her

Overvejer du et Mentorforløb så start med en uforpligtende samtale.

Skal din chef betale dit Mentorforløb?

Ønsker du et Mentorforløb betalt af din arbejdsplads -

men ved du ikke, hvad du skal sige til din chef?

En investering i dit Mentorforløb tjener sig hurtigt hjem for din arbejdsplads, for det er den ypperste genvej til at løfte dit engagement, styrke din måde at skabe værdi og fokusere på at omsætte dine hidtil oversete ressourcer til værdifulde bidrag.

"Jeg havde egentligt opgivet det, men Jette Bülck gav mig de argumenter, der skulle til for at overbevise min chef om, at investeringen ikke kun gav ham mulighed for at fastholde mig, men endnu vigtigere: Han ville få langt større udbytte af min arbejdskraft. Og det fik han".

Dorte Nygaard, Sektionsleder i Trafikafdelingen, Københavns Lufthavne

Tag fat i mig, hvis du har brug for overbevisende argumenter, der øger sandsynligheden for at få dit forløb betalt - Kontakt mig helt uforpligtende på post@jettebulck.dk.

Er din nysgerrighed vakt?

Ring til mig på 5152 8905 og få en uforpligtende snak om Mentorforløbet er det rette for dig.