Skip to main content Skip to footer

Birthe Brosolat

Senior Executive Assistant

”Jeg har brugt Mentorforløbet til at blive mere bevidst om det jeg brænder for og kan og vil bidrage med og jeg har fået øjnene op for kompetencer, som jeg selv ikke har været opmærksom på.

Jette Bülck tænker større tanker end jeg gør, og det har hjulpet mig at vende mine tanker og ideer, og at få inspiration til, hvordan jeg kan se på ting fra forskellige perspektiver og dermed finde alternative løsninger.

Hun har forstået og taget udgangspunkt i, hvordan jeg er skruet sammen, og har derfra støttet mig.

Sessionerne har været altafgørende for, at jeg har kunnet flytte og udvikle mig og få sat min selvstændige business i system og skalere min virksomhed op ved, at lære, hvordan jeg hælder mine ydelser på flaske, så jeg kan genbruge dem, og hvordan jeg kan arbejde med strategier langsigtet uden at skulle udfylde 1, 3 og 5 års planer.

Samtidigt har jeg fået forskellige værktøjer, som kan hjælpe mig, når jeg skal fokusere og prioritere eller mangler motivation og som har hjulpet mig til at skabe de bedste rammer for mig i arbejdslivet eller privat.

Jette har også hjulpet mig til at blive bevidst om mine begrænsende overbevisninger, hun har udfordret dem på en konstruktiv og ærlig måde, og har lært mig hvordan jeg kan tackle dem, så de ikke længere er begrænsende eller i hvert fald er mindre begrænsende.

Derudover har hun hjulpet mig med at holde snuden i sporet, så jeg ikke kommer alt for meget på afveje.

Hvis du føler, at du hænger fast, men ikke rigtig ved, hvor du hænger fast og hvordan du kommer videre derfra, er Jette din sparringspartner og støtte, som hjælper dig med at komme videre og holde snuden i sporet.

Med et Mentorforløb får du en vigtig og positiv støtte til at videreudvikle dig både på det personlige og faglige plan, fordi du både bliver bevidst om egne kompetencer og får skabt klarhed over, hvor du vil hen med dit arbejdsliv.

Jeg vil anbefale andre at benytte Mentorforløbet fordi du får en stærk sparringspartner, som altid står klar med feedback, inspiration og værktøjer til at løfte dig op på et højere niveau og blive en mere afklaret version af dig selv”.

Birthe Brosolat, Senior Executive Assistant, AGC Biologics