Skip to main content Skip to footer

Premium

Et VIP forløb for High Impact Clients

For dig, der vil styrke dit personlige ståsted, øge dit impact og gå vejen med stil.

Du er topleder, direktør eller entrepreneur og du har allerede succes med at gå nye veje og gøre en forskel for mange.

Nu står du overfor - eller midt i - en forandringsproces i din karriere eller i din virksomhed, som kræver klarhed, fokus og en velplaceret indsats.

Det er, med andre ord, ikke tiden til at fedte med dine talenter eller at tage omvejen til målet.

Du er allerede omgivet af medarbejdere og faglige rådgivere, men hvem hjælper dig personligt, så du selv står stærkest muligt?

I dit Premiumforløb får du eksklusiv sparring og personlig rådgivning bag scenen, der 

  • Giver dig et neutralt og fortroligt rum til at sige, hvad du virkelig tænker
  • Afklarer din egen vision og hvad du vil 
  • Afdækker, hvad der betyder noget for dig
  • Viser dig genvejen til oversete muligheder og oplagte løsninger, som du derefter kan præsentere ude i verden og selv tage æren for
  • Hjælper dig til et stærkt personligt ståsted, hvor du både fokuserer din indsats lige dér, hvor du gør den største forskel og går vejen med stil.

Vælger du et eksklusivt forløb hos Jette Bülck, bliver du som VIP kunde omfattet af udvidet og special tilpasset personlig rådgivning og en exceptionel service, som bringer dit unikke bidrag på banen, og du får tilført ressourcer og redskaber, som gør det muligt for dig at holde fokus og målrettet skabe de resultater, du drømmer om.

For her betyder VIP både "Very Important Person" & "Vision Implementation Partnership".

"Jette er en formidabel mentor & guide. Hun kan føre mig fra kaos og frustration til overblik og ro på en enkelt session.

Hun har en unik evne til at støtte mig i at finde ind til og udleve mine dybeste ønsker, at bringe mine største styrker og evner frem i lyset og få mig til at være lige dér, hvor jeg gør den største forskel.

I min situation, hvor jeg er i en topleder position, og samtidig driver egen virksomhed, er det afgørende for mig at vide, at der kun er et telefonopkald mellem os".

Annie Rasmussen, Chief Clinical Operations in Oncology Venture 

Premium forløbet

Premium forløbet skræddersyes til dit behov og VIP deltagere investerer fra kr. 50.000 ex. moms - kr. 125.000,- ex. moms pr. forløb pr. år - og investeringen tjener sig hurtigt hjem.

"Hvilken virksomhed i verden ville sige "Nej tak" til Jette Bülck’s ydelser, hvis de vidste, hvad de fik?  Det er den investering, der har fået allerstørst betydning for vores forretning overhovedet!

Det er forretningsudvikling, der virker, når det er bedst! Det er en super, super god oplevelse og alle pengene værd: Nu fokuserer vi på, de for os, rigtige ydelser og kunder, og det kan helt uomtvisteligt ses på bundlinien". 

Lars Pedersen, CEO Creative Director.

Vil du også styrke dit personlige ståsted, øge dit impact og gå vejen med stil?

Kontakt Jette Bülck på tlf. 5152 8905 eller post@jettebulck.dk for nærmere oplysninger om Premium forløbet er løsningen for dig.