Skip to main content Skip to footer

Betina Vergo

Director, Tryg Erhverv

”Forud for opstarten af mit Rightplacement-Forløb var min situation uklar.

Jeg var forvirret og utålmodig og havde svært ved at sætte ord på hvad jeg gerne ville i fremtiden, hvad jeg var lykkes med og hvad jeg skulle gøre for at komme i spil til andre stillinger.

Forløbet gav mig rum til at forholde mig til mig selv og min egen udvikling og reflektere endnu mere over hvad jeg gerne vil – hvad der giver mig energi og hvad jeg er god til – og gav mig et andet perspektiv på mig som leder – på både min person og på min tid og mine oplevelser i Tryg.

Jeg har fået støtte og gode råd undervejs som både har haft en stor betydning for min afklaring af mine ønsker og som har skabt klarhed omkring hvad det er der driver mig i ledelse, hvilken opgave der passer til mig samt hvordan jeg skal gribe det an når der kommer en mulighed.

Jette har givet mig redskaber til at holde fast i hvad det er der betyder noget for mig og hvad jeg gerne vil.
Det er blevet tydeligt for mig, at jeg er en god leder som mestrer det at sætte det rigtige hold og skabe fantastiske resultater, gennem god energi og optimering af processer. Det er blevet klart for mig, at det jeg er lykkes med ikke ”bare” er held; det er mig der har løftet denne opgave med mit team af leder og medarbejdere.

Jeg er blevet mere selvsikker og tror mere på mig selv og har nu sagt ”ja tak” til både et tilbud om nyt lederjob med endnu mere komplekse leder udfordringer og opgaver, hvor jeg kan udvikle mine lederfærdigheder, og jeg er blevet udvalgt til et Talentprogram, hvor jeg kan implementere min læring.

Det er fantastisk at få sparring og have et afklaringsforløb og jeg fortæller bredt i mit netværk omkring mit forløb med Jette. Det både har haft og kommer til at have en kæmpe betydning for mig fremadrettet og jeg føler, at jeg står et helt andet sted end da vi startede.

Jeg vil anbefale dig at sparre med Jette Bülck, hvis du er i tvivl om hvad du skal fremadrettet, hvad du kan bidrage med eller hvis du står overfor eller midt i et stort skifte som opsagt eller hvis du selv går med tankerne om ændringer i din karriere. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og ville ønske, at jeg havde optaget alle samtaler; det vil jeg gøre til en anden gang.”

Betina Vergo, Director, Tryg Erhverv.