Skip to main content Skip to footer

Profil

Dine ressourcer samt hvor og hvordan du vil bruge dem, dét er mit Kald!

Jeg møder dagligt ressourcestærke mennesker, som længes efter at beskæftige sig med det, der inspirerer dem, og som ønsker at bruge deres ressourcer til at bidrage til et meningsfuldt formål.

Når jeg møder dem, er mange af dem forvirrede, fordi de ikke selv kan finde svaret på, hvad de vil og hvordan de får optimalt udbytte af deres arbejdsliv.

Andre er frustrerede, da de allerede har investeret 15-25 år i at uddanne sig og har opnået fine titler og fornem erhvervserfaring, men selv mangler en dybere mening og tilfredshed i deres arbejde.

Andre igen føler sig uforløste, fordi de allerede har opnået deres karrieremål og -drømme med stor succes, og de er klar til at tage det næste skridt. Men hvordan gør de det? Uden at skulle smide det hele ud med badevandet og starte forfra…

Alt for mange mennesker går i en konstant søgen efter deres rette plads i arbejdslivet, og længes efter at få det bedste ud af de ressourcer, de allerede har.

Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Min Mission

Jeg viser vej til et formålsdrevet arbejdsliv, hvor jeg gør oversete ressourcer til værdiskabende bidrag for dig, din arbejdsplads og for verden.

Verden har sådan brug for mennesker, der udfolder sig i deres rette element. Virksomhederne har brug for mennesker, som blomstrer og trives, for reelt at lykkes, og du har masser af (oversete) ressourcer og muligheder, som bare venter på at blive set og bragt i spil.

Min forretningsmodel er simpel:

Jeg udlever min mission ved at holde meningsfulde og værdiskabende samtaler med inspirerende mennesker og skaber derigennem drømmejobs, der gør en forskel. 9 ud af 10 af mine kunder er anbefalet af nuværende og tidligere kunder og kommer til mig på særlig opfordring.

Min rette hylde

Jeg har skabt min rette hylde selv, hvorfra jeg siden 2005 har brugt mit eget arbejdsliv på, at:

  • Være Mentor, Rådgiver, Inspirator, Vejviser og Wingwoman for mennesker, som mener ”Business” når det kommer til at gøre en reel forskel.
  • Hver dag hjælper jeg ressourcestærke 35-55 årige med at afklare og genopdage, hvilken forskel de brænder for at gøre.
  • Derefter viser jeg dem, hvordan de bygger et både bæredygtigt og værdiskabende arbejdsliv på deres unikke bidrag, uanset om rammen er deres selvstændige virksomhed eller som ansat.

Jeg deler uden tøven min Vision om, at det både er muligt og på høje tid, at vi lever arbejdslivet på lettere måder.

Mine kompetencer

I mit arbejde trækker jeg på mere end 30 års erfaring inden for personlig udvikling samt en stærk faglig baggrund som Autoriseret Ergoterapeut med videreuddannelse indenfor Antropologi, Positiv Psykologi samt flere Coach- og Mentoruddannelser. Derudover har jeg træning i Steven Covey’s ”7 Gode Vaner” og ”8. vane Leadership”.

Jeg har en ganske særlig evne til at se dit guld og spejle det tilbage til dig, så du selv ser det tydeligt, og derefter vise dig, hvordan du kan omsætte de oversete ressourcer til dine unikke bidrag, der både skaber dit eget bæredygtige arbejdsliv, hjælper din arbejdsplads med at nå de strategiske mål og gør verden til et bedre sted.

Jeg er beriget med evnerne til at afdække den røde tråd i dine ressourcer og spotte dine muligheder ganske klart, og har en ukuelig tro på, at du med den rette viden, støtte og sparring selvfølgelig kan lykkes.

Siden 2005 har jeg guidet flere tusinde mennesker igennem afklaringsprocessen, så jeg har hørt det meste, og sammen har vi fundet en vej i den rigtige retning.

Disse kompetencer og erfaringer giver mig et solidt fagligt fundament til at hjælpe dig med at finde din rette plads i arbejdslivet, skabe dig et bæredygtigt arbejdsliv og herfra gøre den forskel, du drømmer om.

Her gør jeg en verden til forskel

Jeg er sponsor, bidragsyder og arbejder for:

FNs verdensmål 8: "Anstændige jobs og bæredygtig økonomisk vækst".

Det Kærlige Måltid - "Måltider til sygdomsramte familier - Lavet af frivillige i fællesskab".

Erhvervsreferencer

Personlige referencer

Vil du også være med?

Kalder det på dig at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig på din rette hylde eller tage din karriere eller business til det næste niveau?

Book en indledende samtale – helt uforpligtende, naturligvis – ved at sende en mail til post@jettebülck.dk eller book en uforpligtende samtale her, så hører du fra mig med forslag til tidspunkter, hvor vi kan tale sammen i tlf.

Jeg glæder mig til at tale med dig.