Skip to main content Skip to footer

Line Elmøe Glesner

Afdelingsleder i Novo Nordisk A/S

”Til daglig har jeg et spændende og travlt lederjob hos Novo Nordisk, men jeg savnede en større bevidsthed om, hvad der driver netop mig og hvad der virkelig vækker mit engagement, så jeg kan bruge mig selv bedst muligt.

I samarbejdet med Jette Bülck har jeg lært rigtig meget både om mig selv og min drivkraft som leder.

Mentorforløbet har været rigtig godt og har hjulpet mig til at holde fast i at bruge min drivkraft aktivt i mit daglige arbejde og samtidig omsætte det jeg har lært til praksis.

Undervejs er jeg blevet præsenteret for simple redskaber som jeg har kunnet prøve af, og jeg har lært hvor lidt der skal til for at skabe resultater som giver en hurtig og positiv effekt. Nu, hvor jeg ved, hvad der driver mig, griber jeg helt naturligt de opgaver, der giver mening og værdi og jeg når derved langt nemmere mine udviklingsmål.

Jette Bülck er rigtig god til at fornemme hvor man er og skabe et individuelt forløb, som kredser om lige præcis det, der giver mening for mig.

Hun er fantastisk god til at guide og støtte undervejs og har hjulpet mig med at navigere, så jeg aktivt bruger redskaberne i min hverdag.

Det har været et super forløb, som jeg har nydt rigtig meget, og jeg anbefaler varmt forløbet til andre ledere, som ønsker at være bevidste om deres drivkraft og bringe den i spil i arbejdslivet”.

Line Elmøe Glesner, afdelingsleder i Novo Nordisk A/S