Skip to main content Skip to footer

Rikke Djernes

Kommunikation og Marketing

”Jeg var træt af mit job. Så træt at det faktisk føltes stressende, selvom mængden af arbejdsopgaver for det meste ikke var for meget. Opgaverne interesserede mig simpelthen bare ikke.

Dialogen med min leder var ærlig, og hun rådede mig til at finde ud af, hvilke opgaver jeg virkelig ville brænde for og anbefalede et ”Afklaringsforløb” hos Jette Bülck. Her fik jeg afdækket en retning på hvad jeg faktisk kan med min uddannelse og erfaring og jeg fik stillet skarpt på kompetencer, jeg aldrig selv ville have opdaget eller anerkendt som kompetencer.

Jeg fik hjælp til både at se mine naturlige gaver og blev vist, at det er kompetencer som jeg bør ansættes for og få min løn for – fremfor de kompetencer, som dræner mig for arbejdsglæde og energi - og at dét jeg gør naturligt, ikke bare er en bonus, firmaet får med i pakken.

Det var især en øjenåbner for mig, at ting som jeg aldrig selv har set som kvaliteter og kompetencer, faktisk er kompetencer og at min opgave er, at få dem formuleret, så jeg kan gøre det tydeligt, hvad jeg egentligt kan bidrage med til en arbejdsplads.

Denne afklaring har fået mig til at stille flere krav til mit arbejdsliv og se lidt væk fra janteloven. Jeg føler mig ikke længere så fastlåst i min rolle og synes jeg kan være mere klar i spyttet om, hvilken værdi jeg skaber for virksomheden.

Jeg har i ”Afklaringsforløbet” også fået forslag til sætninger på både mit indre og ydre CV og guides til at fortsætte arbejdet selv.

Siden forløbet startede, har der åbnet sig muligheder internt i virksomheden, selvom det ikke var en mulighed for bare få uger siden.

Jeg vil anbefale Afklaringsforløbet til andre som er åbne for at se tingene på en anden måde. For, hvis man ikke ved hvad der vil gøre en glad for at gå på arbejde og hvordan man kan vinkle sine uddannelser og erfaringer, så sætter forløbet helt sikkert nogle tanker i gang og ting på plads”.

Rikke Djernes, Kommunikation og Marketing