Skip to main content Skip to footer

Pernilla Mårtensson

Commercial Director, Novozymes

”Jeg har haft privilegiet at blive coachet af Jette Bülck over det seneste år, hvor hun har udfordret min tankegang omkring arbejde og karriere. Jeg har tidligere bevæget mig fremad i det samme spor og med det samme arbejdsmønster, fordi det er det, jeg har haft erfaring med, og det som jeg har blevet ”skolet” i, igennem min karriere, som vejen frem.

Jeg er i mine sessioner med Jette blevet udfordret i at tænke nyt og blive mere præcis på, hvad den rette vej frem kan være for at opnå et mere balanceret og tilfredsstillende arbejdsliv, hvor mine kernekompetencer kommer i fokus. Jette har vist mig, at der er andre måder at arbejde på end det, jeg gjorde tidligere, og hun har støttet mig i at søge mere målrettet efter et job, hvor der er et bedre fit med mine ønsker og kompetencer.

Jette har hjulpet mig med at udvikle min personlige ”bidragserklæring”, hvor jeg tydeligt kan præsentere mine kompetencer til organisationer. Jeg har også lært vigtigheden af, at jeg fortæller (og dokumenterer) hele historien om de resultater, og den værdi, jeg skaber.

Gennem Rightplacement-forløbet er jeg blevet opfordret til at være modig og turde foretage en ændring i det næste trin i min karriere.

Sessionerne, der førte op til jobsamtalerne, har også været ekstremt værdifulde med hensyn til min forberedelse og kommunikation.

Jeg har nu et nyt og spændende job, der passer til min ønskeseddel, hvor jeg kan bidrage med det, jeg allerede er god til, og kan arbejde på en mere personligt tilfredsstillende måde en tidligere.

Jeg anbefaler Rightplacement-kurset til andre, der ønsker at reflektere over, om den karriere, de har gang i, skal fortsætte i det samme spor. Jette stiller dybtgående spørgsmål med hensyn til erfaringer, arbejdsmønster, ønsker, kompetencer og udfordringer, og får hurtigt skabt et knivskarpt overblik over den enkeltes persons profil og fit i organisationer. Hun er utrolig god til at stille de særligt provokerende spørgsmål, som udfordrer ens tankegang og får en til at tænke igen og se nye muligheder. Jette Bülck har mine varmeste anbefalinger til enhver, der ønsker personlig udvikling i karrieren”.

Pernilla Mårtensson, Commercial Director, Novozymes

Se flere personlige referencer