Skip to main content Skip to footer

Janne Leth Førgaard

Forfatter og familierådgiver med speciale i sammenbragte familier, www.Ekstramor.dk

"Jeg startede mentorforløbet, fordi jeg følte, at jeg manglede at bringe nogle flere sider af mig selv i spil arbejdsmæssigt, men det var uklart for mig, hvilke sider og hvordan. Jette er knivskarp og meget hurtigt blev det klart, hvad jeg manglede at bringe i spil. Jeg fik en klarhed over præcis, hvilken retning, jeg ville gå og troen på, at det kunne lade sig gøre for mig at skifte spor, så det, der betyder allermest for mig arbejdsmæssigt, er det, jeg gør vigtigst.

I forløbet er det blevet krystalklart for mig, hvem jeg er, hvad jeg vil og hvordan jeg vil gøre det. Jeg fik ikke kun indsigterne, jeg har også fået redskaberne til at træde ind i rollen som direktør i mit arbejdsliv, hvor jeg har bragt flere af mine kompetencer i spil og dermed forenet forskellige dele af mit arbejdsliv, så jeg rent faktisk kan gøre den forskel for sammenbragte familier, som jeg drømmer om.

Tingene er gået fra flyvske tanker og ønskescenarier til konkrete mål og handleplaner. Jettes løbende støtte og opmuntring har haft en altafgørende betydning for mig - ellers tror jeg, at jeg havde kastet klædet i ringen undervejs. Sparringen har givet mig en tro på, at jeg kan lykkedes. Når jeg selv har tvivlet og/eller mistet modet, har Jette - hver gang - nye, skæve og alternativer vinkler på tingene, som jeg ikke selv har set.

Står du i et professionelt vadested, mangler du retning og/eller overblik over, hvad dine ressourcer egentlig er, så ville jeg ikke tøve med at booke et forløb hos Jette. Forløbet giver dig klarhed, struktur, målbare resultater og ikke mindst livsglæde. En investering, der tjener sig selv hjem på alle planer. Du får hjælp til at gøre dig selv og dine drømme til konkrete mål- og handleplaner, som du kan rykke på.

Jette er helt eminent til at spotte potentialet i både dig og dit arbejdsliv, og så buster hun også de bullshit-historier, du kan komme til at fortælle dig selv om, hvorfor det ikke kan lade sig gøre for dig. De dårlige undskyldninger, også dem der bunder i frygten for ikke at være god nok – tager I hånd om sammen. På den måde bliver det og du taget meget alvorligt.

Når du vælger at følges med en professionel mentor, der holder dig til ilden og sikrer fremdrift er det med en fed følelse af at være direktør i eget arbejdsliv. Med et forløb får du så meget mere end business mentoring. Du får i lige så høj grad en Masterclass i personlig udvikling, som du også kan gå direkte ud at bruge i dit professionelle liv.

Jette har mine varmeste anbefalinger."

Janne Leth Førgaard, forfatter og familierådgiver med speciale i sammenbragte familier, www.Ekstramor.dk