Skip to main content Skip to footer

Heidi Svarre

CEO

”Jeg havde selv valgt at opsige mit job og havde ”tid” til at finde ud af, hvad der skulle være mit næste skridt.

Men jeg var uklar omkring, hvad jeg ville og hvad jeg kunne, og var kørt lidt fast fordi jeg i det hele taget også var ret meget i tvivl om, hvor jeg kunne bidrage bedst, og i hvilken type virksomhed/i hvilken rolle, jeg ville blive glad igen. Hvilken vej skulle jeg gå?

Jeg ønskede derfor hjælp til afklaring af, hvad der ville være det rigtige for mig, så jeg fandt et job, som jeg kunne vokse og udvikle mig i og hvor jeg ville være glad og motiveret for at stå op hver morgen.

Samtidigt ønskede jeg at få udpeget nogle muligheder, jeg måske ikke selv havde set eller tænkt over.

I Mentorforløbet fik jeg set mig selv udefra og fik gravet ned i alle mine års erfaringer og fik set dem på en ny måde.

Jeg fik mere indblik i, hvor mange forskellige arbejdsopgaver, jeg rent faktisk har haft og blev pludselig mere bevidst om, at jeg altid har haft et meget højt gear, været meget effektiv og ofte leveret mere end et fuldtidsjob.

Det blev klart for mig at jeg kan mere, end jeg lige havde husket at tænke på, og at jeg roligt kan tro mere på mine egne evner, fordi mine jobtitler ikke fortæller hele historien.

Det har været et meget behageligt forløb, hvor jeg bestemt også er blevet trykket kærligt på de ømme punkter.

Jette er god til at vise empati, sætte rammerne for en god dialog og til at stille spørgsmål, som man ikke kun reflekterer over under samtalen men meget i tiden efterfølgende.

Jeg har følt mig i trygge hænder:

Aftaler og opfølgning har altid været punktligt og som aftalt. Og Jette har fået mig til at tænke på en anden måde, og fået mig til at finde svar i mig selv. Og hun har mindet mig om, at jeg skal huske at stoppe op – mærke efter, og huske at have fokus på at lave det, som jeg helst vil lave – og ikke bare lade mig rive med og være ukritisk og lade andre beslutte for mig.

Det har gjort, at jeg nu er gået 100% selvstændig: Jeg har truffet valget og er godt i gang med at bygge min egen Konsulentvirksomhed op. Da jeg har erkendt, at lykken – for mig - måske netop ikke ligger i et job – men i at være selvstændig.

Det har i denne proces været dejligt at få Jettes hjælp til at sætte en kort sætning på, hvad jeg brænder for: ”At vækste virksomheder”.

Hvis man trænger til afklaring - at finde ind til kernen i sig selv og blive skarp på, hvilken vej man skal følge - vil jeg til enhver tid anbefale et forløb hos Jette.

For et Mentorforløb skaber bevidsthed og klarhed, da man får tænkt over sin passion og værdier, og jeg har været meget tilfreds med mit forløb”.

Heidi Svarre, CEO