Skip to main content Skip to footer

Gitte Grundsøe

Business Support Manager, PA Consulting Group

”Jeg er chef for det administrative personale i en konsulent forretningsenhed og har været på min nuværende arbejdsplads i en del år og har været glad for det - især for kollegaerne.

De senere år er der sket virkelig mange forandringer på jobbet, og jeg har selv ændret mig, så jeg følte mig klar til at blive skarpere på hvad en god arbejdssituation er for mig og hvordan jeg bringer hele min palette af kompetencer, dvs. både mit organisationstalent og mine mere bløde sider, i spil på en sådan måde, at jeg får brugt hele mig og ikke ‘blot’ mit administrative overbliksgen.

Jeg ville gerne blive skarpere på hvad mit næste skridt skulle være arbejdsmæssigt og have skabt en arbejdssituation hvor jeg har en følelse af både at have bidraget med værdi når jeg går hjem fra arbejde og at jeg har energi til at leve mit liv i fritiden.

I Mentorforløbet har vi kunnet tale om alt: Svingende fra mine bidrag på de bløde linjer på en meget ‘maskulin’ arbejdsplads; med kun mænd i ledelsen og hvor kulturen er meget resultatorienteret, til spiritualitet og andre områder der kommer fra yin.

Det har været rigtig godt at have Jette Bülck med på rejsen hvor jeg har gået igennem en del på de indre linjer. Sparringen, støtten og redskaberne undervejs har holdt mig fokuseret og hjulpet mig til at holde modet oppe ift. at jeg er på rette vej.

Jeg tager især med mig fra forløbet, at jeg skal lytte til min indre stemme. Den er helt tydelig og giver megen information og guidance så jeg kan ligeså godt lytte først som sidst.

Det betyder nemlig noget om jeg kommer fra mit store Selv eller mit lille Selv og hvilken historie jeg vælger at fokusere på.

Forløbet har for mig været en god og tryg rejse – i virkeligheden hjem til mig selv. Og Jette har været til stede i alle de hjørner vi har været omkring og har rummet min vaklen og fået mig tilbage på sporet.”

Gitte Grundsøe, Business Support Manager, PA Consulting Group