Skip to main content Skip to footer

Camilla Marie Bünner Kruse

Global Partnership and Marketing Manager, Novozymes A/S

”Gennem hele min karriere har jeg søgt efter min rette hylde samtidigt med jeg har haft meget travlt med at bevise mig selv.

Da jeg befandt mig midt i en turbulent periode på arbejde, hvor jeg samtidigt følte mig generelt demotiveret, bookede jeg et Rightplacement-forløb hos Jette Bülck.

Jeg savnede en afklaring af hvad jeg virkelig brænder for, og støtte til hvordan jeg kunne tage mit næste udviklingsskridt, og bringe det i spil i mit næste job.

Jeg ønskede at finde ud af hvilke af mine kompetencer og evner jeg helst ville arbejde videre med og styrke og en afklaring omkring hvilket job der passer til mine karriereønsker – med den rette balance mellem arbejde og privatliv.

Derfor valgte jeg at ’tillade’ mig selv at bruge tid, fokus og fordybelse på min egen udvikling og gøre brug af professionel hjælp til at guide mig igennem denne afklaring i stedet for selv at forsøge det - med sparsom hjælp fra chefer som faktisk ikke rigtig ved hvordan de griber det an.

Det tiltalte mig, at Jette tilbyder en afprøvet proces med en coachende tilgang til afklaring, hvor jeg guides frem med sparring og uddybende spørgsmål, og hvor der er god tid til fordybelse og refleksion både mellem og på møderne.

I forløbet har jeg fået afdækket mit purpose i arbejdslivet og fået en afklaring af, at mine evner, erfaringer og det som driver mig, alt sammen kommer bedst i spil når jeg vælger at arbejde med bæredygtige, biologiske løsninger til autoimmune hudsygdomme.

Jeg har erfaret hvordan mit purpose ”kalder” på mig og har lært, at give det plads og prioritere efter det – At det er ok - ja faktisk det bedste - at gå efter mit formål - for det er her jeg får energi og skaber mest værdi.

Jeg har i forløbet lært hvordan jeg tager ejerskab for mine næste skridt, og at tage ét skridt ad gangen og bygge vejen til mit næste mål, og ikke mindst; at lede mine ledere ved at guide dem til hvad jeg konkret ønsker fra dem.

Det har hjulpet mig til at udnytte læringer på vejen.

Jette er en stærk coach og menneskekender der elegant og hurtigt sætter sig ind i situationer og guider én fremad med en stærk og afprøvet værktøjskasse.

Jeg er meget tilfreds med forløbet, og anbefaler andre at benytte muligheden for et Rightplacement-forløb hos Jette Bülck, fordi det giver muligheden for at stoppe op og genskabe formål og justere kursen på rejsen gennem arbejdslivet”.

Camilla Marie Bünner Kruse Global Partnership and Marketing Manager, Novozymes A/S