Skip to main content Skip to footer

Bodil Knutz

Kulturkoordinator

”Hele mit liv har jeg søgt efter det sted hvor jeg kunne føle mig hjemme. Ind i mellem har jeg smagt bidder af noget der smagte rigtigt, men der var altid et men.

Jeg har brug for at mærke, at det jeg sætter i gang er meningsfuldt og er drevet af en indre motivation. Jeg ønskede derfor en afklaring af mine styrkesider og kvaliteter og hvordan jeg kunne få alle mine uddannelser og ressourcer til at hænge sammen.

For var der ting, ressourcer eller muligheder jeg ikke kunne se, som jeg var blevet blind over for?

Nu ved jeg, at jeg vil bidrage til at åbne op for det kreative potentiale i unge mennesker gennem undervisning og mentorsessioner i:

  • Den kreative personlighed
  • Det kreative selvværd
  • De kreative processer
  • Kreativiteten som livsvej
  • I dag arbejder jeg kun med ting jeg kan lide at lave og min uge er varieret og blandet med undervisning, en-til-en sparring og forberedelse.

Mentorforløbet har lært mig at lykken kommer indefra, når det man arbejder med, stemmer overens med den man er og de værdier man har. Jeg tror på, at vi bliver allermest lykkelige, når vi selv tramper vores sti og skaber lige præcis det liv der passer til os og ikke bare prøver at få os selv til at passe ind i en kasse, hvor vi dybest set ikke har lyst til at være.

Jeg føler mig mere klar over, hvad jeg gerne vil bruge energi og kræfter på, derfor ved jeg også hvad jeg skal kigge efter og jeg føler mig mere rolig inden i, fordi jeg ved min retning er rigtig.

Mit selvværd er blevet bedre og jeg kaster mig lettere ud i opgaver, jeg før ville have følt mig meget usikker på.

Mentorforløbet har været motiverende, forandrende, frustrerende, udviklende og afklarende.

Med Jette Bülck på sidelinjen bliver man holdt fast på de formuleringer og ønsker man har. Man tager de nødvendige skridt mod målet og når man vakler, minder hun dig om hvad det var du ville og hvorfor.”

Bodil Knutz