Skip to main content Skip to footer

Annika Larsen Black

”Jeg har en baggrund som chef og stod med en masteruddannelse i projektledelse og procesoptimering, som jeg ønskede at bruge i mit job.

Jeg havde brug for nogle gode råd til at pejle mig ind på min fremtidige karriere og hvordan jeg reelt kunne sælge mine kompetencer. Jeg havde selv mange idéer, men stod uden et klart mål og en meningsfuld retning.

Jette hjalp mig med at afklare min rette hylde og holde fast i mine ambitioner.

Hendes konkrete spørgsmål har medført, at jeg hurtig fandt vejen og selv fik mulighed for at sætte ord på det jeg er bedst til, så jeg nu kan brande og sælge mig selv og det jeg kan byde ind med som selvstændig udviklingskoordinator.

Jeg har fået hjælp til at følge min intuition og mit hjerte og tro på mit karrierekald og assistance til at sætte ord på mine ydelser og hælde dem på flaske, så jeg kan starte som selvstændig med de ydelser jeg brænder for.

Forløbet har hjulpet mig til at holde fokus på mit karrierekald og at bruge mine ressourcer på noget som giver mening for mig og mine kunder.

Den største åbenbaring har været en afklaring af de ydelser jeg brænder for at byde ind med og at få sparring på at få dem til at matche dét virksomhederne har brug for.

Jeg anbefaler Jettes Mentorforløb til alle som har en drøm om at udleve sit karrierekald. Jette er en super god mentor og coach, der hjælper dig med at starte som selvstændig og med at finde det du ønsker at arbejde med. Du er i kyndige og sikre hænder, som hele tiden holder fast i dig hen imod målet.”

Annika Larsen Black