Skip to main content Skip to footer

Annemarie Jørgsensen

Pædagogisk leder, Aarhus Kommune

”Hvis du er et sted i dit (arbejds)liv, hvor du er gået i stå – er ked af at være, og ikke ved, hvad du skal gøre for at komme væk derfra, så giver du dig selv en gave, ved at konsultere Jette.

Hun formår på kort tid, at få dit fokus flyttet fra alt det der er svært, gør ondt og tapper dig for energi til noget der måske ligger lige for næsen af dig, men som du bare ikke har set, fordi dit fokus har været på alt det svære.

Ligeledes er Jette en kvinde med hjertet på rette sted, og selvom jeg godt ved at det er hendes job, formår hun på fornemmeste vis, at få dig til at føle dig som noget ganske særligt.

Jeg havde svært ved at se mine kompetencer, og hvordan jeg kunne bruge dem i andre sammenhænge, og samtidig kunne jeg ikke blive skarp på, hvad jeg egentlig gerne ville. Men hun er en skøn kvinde der giver dig styrke og troen på, at du er noget HELT unikt og at du kan det som du virkelig gerne vil.

Jette har været en uvurderlig sparringspartner og har vist mig at vejen ikke behøver at være så lang og svær til at finde ind til og komme i gang med det der virkelig ringer mig op. At der faktisk er mange døre der allerede står åbne eller på klem lige foran mig, men som jeg ikke tidligere har set, fordi mit fokus ikke har været der.

Jette har ligeledes holdt mig fast i, at tage små skridt og langsomt tippe balancen, hvilket har gjort det der før var uoverkommeligt til overkommeligt, spændende og udviklende og jeg er med Jettes hjælp gået vejen fra ”ked af det til hele” til troen på, at jeg kan det jeg vil og herefter også at få det ført ud i praksis i et spændende nyt job.”

Annemarie Jørgensen, Pædagogisk leder, Aarhus Kommune