Skip to main content Skip to footer

Anja Westy Larsen

Direktør i KAiBA.dk

"Inden mit mentorforløb med Jette havde jeg fundet en balance mellem arbejde og privatliv, men jeg savnede at blive skarp på, hvad der ville få lyset frem i mine øjne og hvad jeg ville brænde for helt ned i maven.

Jeg har igennem afklaringen i forløbet fundet ud af, hvad jeg brænder for og det er en rettesnor, som gør, at jeg nu har et arbejdsliv, som flyder let og som føles så meget skønnere. Jeg nyder mit job på en helt anden måde og jeg har følelsen af, at der nu er sjæl & hjerte i mit job.

Nu, hvor jeg er klar på, hvad det er jeg brænder for, er det blevet langt lettere selv, at skabe de rammer både arbejdsmæssigt og privat, som gør det muligt at udleve det. At kende mit formål i arbejdslivet har sat mig i førersædet og gjort det muligt for mig at påvirke og skabe mit eget arbejdsliv, både som ansat og selvstændig.

Nu kan jeg arbejde for mit formål i alle opgaver og dermed gøre dem mere interessante og meningsfulde. Jeg bruger det som rettesnor for, hvor jeg skal skrue op og ned og hvordan jeg bidrager med min bedste energi.

Jeg anbefaler Jettes mentorforløb til alle, der ønsker at kende sit formål i arbejdslivet og som vil have hjerte, sjæl og mening i et job, der både giver og bruger din bedste energi."

Anja Westy Larsen, Direktør i KAiBA.dk