Lissbet Fride

"Jette Bülck gav mig et uvurderligt input til, hvordan jeg i mit fremtidige virke kan bringe de kompetencer, erfaringer og ressourcer, som jeg holder mest af, i spil samtidigt.

Processen var i sig selv som en inspirerende seance, der på næsten mystisk vis lokkede alle kompetencer, ressourcer og drømme ud i lyset - hvor de stod og glimtede og havde lyst til både at blive set og taget med. Jeg så pludselig nye sammenhænge og muligheder, der oven i købet var både indlysende og helt rigtige.

Sjovt at tænke på, at jeg slet ikke havde set dem før! Det var som om, jeg tidligere havde været lidt blind. Jette hjalp mig til at se skoven frem for kun den første række af træer.

Tænk, hvor spændende livet kan være - når man får øje på alt det, man kan, når man tillader sig at selv at skinne og gå efter drømmene. Når man får muligheden for at se sammenhængene i et nyt perspektiv.

Jette har med sit engagerede væsen og sin topprofessionelle coaching på én session vist mig vejen til denne uvurderlig indsigt i mig selv. TUSIND TAK."

Lissbet Fride